Kinderkleding, het perfecte kraamcadeautje voor je vriendin

Een kindje onderweg bij je vriendin, zus, nichtje of buurvrouw? Met kinderkleding heb je altijd een leuk cadeau te geven. Misschien zelfs tijdens de zwangerschap al of natuurlijk wanneer je tijdens de kraamvisite het pasgeboren wondertje voor het eerst ziet.

Kinderkleding als onderdeel van de voorpret

Zelfs als je nog niet weet of het een jongetje of een meisje gaat worden, kun je al kinderkleding geven. Wat denk je van rompertjes met verschillende prints? Rompertjes heb je nooit genoeg, dus die komen altijd van pas. Ook hele schattige sokjes voor de eerste dagen na de geboorte of al wat stoerdere schoentjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het is natuurlijk leuk om je vriendin te laten weten dat je met haar meeleeft tijdens de zwangerschap door haar alvast een cadeautje te geven. Wat denk je van heerlijk zachte joggingbroekjes in verschillende dessins en leuke bijpassende shirtjes met korte of lange mouwen. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.
kinderkleding

Het is een jongetje!

Dan neem je natuurlijk stoere sokjes met voetballen of monstertjes mee op kraamvisite. Of wat denk je van een echte Lacoste polo? Ook met kinderkleding als stoere spijkerbroekjes met of zonder bretels, een heuse hoody of een overhemd met ruitjes kun je prima voor de dag komen. De kersverse ouders zullen maar wat blij zijn met je cadeau(s).

Het is een meisje!

Roze! Roze schoentjes, roze sokjes, roze jurkjes, roze broekjes, roze shirtjes. Ga helemaal los met roze kinderkleding. Tegen de tijd dat het nu pasgeboren meisje haar eigen kinderkleding mag kiezen en misschien juist voor hartstikke stoer gaat, heb jij in ieder geval de foto’s nog!

Comfortabele kinderkleding voor de baby

Het is natuurlijk belangrijk dat de kleding die een baby aan krijgt er mooi, stoer of lief uitziet. Door het materiaalgebruik is dat al snel het geval. Lekker zachte stoffen met leuke dessins, fijne pantoffeltjes en shawltjes die stiekem doekjes zijn. Toch is het ook hartstikke belangrijk dat het kindje zich fijn voelt in de kleding die jij gegeven hebt. Hier kun je onder andere voor zorgen door de juiste maat te kiezen. Wanneer je twijfelt, vraag het dan gewoon aan de ouders. Zij kunnen dan ook aangeven dat ze van een bepaalde maat al (meer dan) genoeg kinderkleding hebben. Jij komt dan precies met het perfecte cadeau aan. Heel handig van online bestellen is dat je kinderkleding altijd mag ruilen of retourneren.