Lekker warm onderweg met een Koeka voetenzak

De Koeka voetenzak is een hele fijne accessoire voor in de wandelwagen, buggy of maxicosi. Je neemt je pasgeboren kleintje er veilig en lekker warm mee naar huis na de bevalling in het ziekenhuis. Maar je kunt je kindje er ook lekker warm in vervoeren tijdens een frisse wandeling, of in de auto op weg naar zijn of haar eerste kerstfeest.

Welke Koeka voetenzak kies ik?

Er zijn verschillende types voetenzakken. De Koeka voetenzak Oslo is lekker warm, maar met een TOG-waarde (Thermal Overall Grade) van 2,8 niet té warm. De Koeka voetenzak Antwerp is met een TOG-waarde van 3,4 nèt iets warmer. Je kunt de bovenkant van deze Koeka voetenzak omtoveren tot mutsje door de klittenbandjes aan elkaar te bevestigen. Je kindje zal zich veilig en geborgen voelen door de knuffelbare stof aan de binnenkant. De “Oslo” heeft een teddy-stof aan de binnenkant en de net iets warmere Antwerp heeft een flanellen voering. De buitenkant van de voetenzak is gemaakt van wafelstof. Er zijn voetenzakken die specifiek geschikt zijn voor de maxicosi, maar ook voor de buggy.
Koeka voetenzak

Kan ik mijn kindje wel goed vastzetten?

De Koeka voetenzak heeft, en daar is goed over nagedacht, hartstikke handige gordelbevestigingsgaten. Je kunt je kindje dus altijd veilig vervoeren, zonder dat je met losse dekentjes hoeft te lopen slepen. Je kindje zit veilig en lekker warm in zijn of haar coconnetje, zonder het gevaar dat er een dekentje losgaat of weggetrokken wordt.

Wat zegt de TOG-waarde nou eigenlijk?

De TOG-waarde (Thermal Overall Grade) geeft precies aan voor welke temperaturen een Koeka voetenzak geschikt is. Het blijft echter altijd belangrijk om je kindje zelf goed in de gaten te houden. Te lage temperaturen zijn niet goed, maar te hoge temperaturen ook zeker niet! Je kunt zelf bepalen waar jouw kindje zich het prettigst bij voelt. Bijvoorbeeld door laagjes kleding te gebruiken. Te warm? Laagje eraf. Te koud? Laagje erbij.

De Koeka voetenzak is er in diverse kleuren

Je wilt natuurlijk dat je kindje warm en veilig is, maar het oog wil ook wat. Daarom kies je precies die Koeka voetenzak die het best bij bijvoorbeeld jouw maxicosi past. Je kunt, doordat Koeka niet alleen voetenzakken, maar ook allerlei andere accessoires verkoopt, je complete babyuitzet in een bepaalde sfeer maken. Dit maakt dat jij en je kindje er altijd tiptop verzorgd uitzien. Oh, en in geval van ongelukjes… De Koeka voetenzak is natuurlijk prima wasbaar in de wasmachine.