De mooiste babykamer maak je natuurlijk met Koeka

Een baby op komst! Gefeliciteerd! En dan begint het, het nadenken over de naam voor jullie nieuwe spruit, maar ook het aankleden van de babykamer. Dat eerste zul je zelf moeten bedenken, maar voor de babykamer is de keuze gemakkelijk: Koeka.

Zachte materialen van Koeka

Je hebt een babykamer gekocht. Een ledikantje, een kast, een commode, noem het maar op. Maar nu moeten deze meubels nog aangekleed worden. Hiervoor zijn de babyverzorgingsproducten van Koeka perfect geschikt. Voor in het ledikantje kies je voor zachte lakentjes of dekentjes, slaapzakken, bedbumpers, kruikzakken en natuurlijk alvast zo’n schattige pyjama. Je kindje zal zich veilig en geborgen voelen door alle zachte en warme materialen. De kleuren zijn zeer geschikt voor kinderen. De producten zien er net zo zacht uit als ze voelen.
Op de commode leg je natuurlijk een aankleedkussen. Maar wist je dat er heerlijk zachte kussenhoezen bestaan? Ook zijn er hele fijne badjasjes voor na het badderen. Om je spulletjes mooi op te ruimen zijn er schattige commodemandjes beschikbaar. En de billendoekjes ruim je fijn op in de billendoekjeshoes.koeka
In de kast hang je op de houten hangers van Koeka de allerliefste babykleertjes. Denk hierbij aan jasjes, broekjes, pakjes, shirtjes. Allemaal lekker zacht en zeer geschikt voor jouw kleine knul of meid.

Ook in de box plezier met Koeka

Ook in de box is het natuurlijk fijn als je kindje lekker kan liggen, spelen en kijken. Denk hiervoor eens aan de boxkleden en -zakken van Koeka. Ook weer heerlijk warm en zacht en met een bijbehorende knuffel ligt je kindje er helemaal stylish verantwoord bij.

Naar buiten met Koeka

Ook in de buggy wil je dat je kindje het naar zijn of haar zin heeft. De buggyinleg van Koeka is daarvoor echt een uitkomst. De riempjes van je buggy passen prachtig door de openingen, waardoor je kindje zacht én veilig zit. Om van naar buiten gaan een plezier te maken, zorg je dat je baby het lekker warm heeft. Hiervoor trek je je kindje een lekker warm jasje aan, maar vergeet ook het mutsje en de sjaal niet. Zo kan je oogappel ook in de winter lekker warm mee op pad.

Kraamcadeau? Koeka!

Ook voor een kraamcadeau kun je prima bij Koeka terecht. Je maakt je beste vriendin, zus, schoonzus of nichtje vast heel blij met een prachtige luiertas, een lief setje van een borstel en een kam of schattige slofjes. Je bestelt en betaalt simpel en veilig via koterenco.nl.